صادرات

همه چیز درباره ی صادرات میوه

یکی از پرطرفدار ترین تجارت ها در ایران، صادرات میوه است. همه می دانیم که ایران به دلیل شرایط آب و هوایی عالی ای که در چهار فصل دارد، شرایط مطلوبی را برای کشت و پرورش انواع میوه در خاک خود دارا است و این موضوع یک امتیاز خیلی خوب برای ما در ایران محسوب می شود. کیفیت عالی میوه های ایرانی بر هیچ کسی پوشیده نیست و در مرزهای مشترک و غیر مشترک طرفداران خاص خودش را دارد. سود خوب ناشی از صادرات میوه سبب شده تا تاجران زیادی در این زمینه سرمایه گذاری کنند. البته این سرمایه گذاری ها بسیار درست بوده و نتیجه ی مطلوب، حاصل گردیده است. سیب درختی، انار، کیوی، لیمو شیرین، لیمو ترش، پرتقال، زردآلو، گیلاس، آلبالو، هلو، شلیل، آلو، انگور، خرمالو، به، گلابی و … میوه هایی هستند که در راس صادرات میوه ی ایران به کشورهای اروپایی و غیر اروپایی قرار دارند.

در صادرات میوه مزیت های بسیار زیادی وجود دارد و یکی از مهم ترین این مزیت ها، بحث ارز آوری و توسعه ی اقتصاد کشور است. در کنار این موضوع مطرح شدن محصول ایرانی در سطح بین المللی و شناخته شدن آن و تلاش برای تولید محصولات با کیفیت تر نیز وجود دارد. البته که در کنار تولید، بحث اشتغال زایی نیز به راحتی مطرح می گردد و صدها جوان ایرانی می توانند از قبال این موضوع نان خانواده خود را تامین نمایند. یکی از مهم ترین مواردی که باید در صادرات انواع میوه رعایت شود، بحث استانداردهای کشور مبدا و کشور مقصد در واردات و صادرات است. بدون رعایت قوانین صادرات و واردات هر کشور، شرایط درست برای صادرات و واردات کالا و محصول فراهم نیست. در ادامه درباره ی این موضوع و صادرات میوه به کشورهای مختلف، بیشتر برایتان خواهیم گفت. لطفا تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

مراحل صادرات میوه

مراحل صادرات میوه بسیار حساس و نظام مند می باشد، افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند بایستی از قوانین صادرات میوه اطلاع داشته باشند. از مهم ترین قوانین صادرات میوه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– شناخت و آشنایی از بازارهایی که می توانید به راحتی محصول مورد نظر خود را ارسال کنید

– شناخت کامل از شرکتی که قرار است محصولات صادر شده را به آن شرکت تحویل دهید

– پرداخت تعرفه های مربوطه صادرات میوه

– مراجعه به یکی از شرکت های ترخیص کالا

– عقد قراردادهای لازم

– رعایت استانداردهای لازم برای بسته بندی و نگهداری محصولات قابل صادر

– اخذ و دریافت تاییدیه از وزارت بهداشت

– اخذ مجوز خروج از گمرک

– جلوگیری از طولانی شدن زمان ارسال آن

– هماهنگ شدن با واحد لجستیک

– انجام تحقیقات بازار شناسی

– محاسبه هزینه های صادرات میوه

– انجام تبلیغات بسیار حرفه های و هدفمند

– انتخاب یکی از راه های بسیار موثر برای انتقال و جا به جایی میوه

بسیاری از باغ داران با توجه به کسب سود بیشتر از طریق صادرات میوه به دنبال راه هایی برای صادرات میوه هستند که این امر در بسیاری از مواقع سبب کاهش عرضه در بازار شده و به تبع بالا رفتن قیمت میوه در بازار می شود، البته دولت برنامه های بلند مدتی را برای جلوگیری از این موضوع تدارک دیده است و سعی بر آن دارند تا مانع افزایش قیمت میوه در داخل کشور باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *